HUMINT is per 1-2-2019 gefuseerd met SourceSelect en gaat verder onder de naam Human Source Group (HSG).

Over ons

HUMINT is januari 2012 opgericht door Jouk Pols.

Vanuit zijn interesse in de mens en passie voor coaching en talentontwikkeling is de naam HUMINT ontstaan; HUMan INTerest! Jouk is sinds 2002 actief op het gebied van talentontwikkeling en sinds 2006 in de ICT arbeidsbemiddeling.

HUMINT is gespecialiseerd in het bemiddelen en coachen van professionals met een specialisatie binnen het software ontwikkelproces.
Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten. Het is van belang om er achter te komen wat deze talenten zijn en hoe deze op de juiste manier benut kunnen worden.

Het team van HUMINT zet zich dagelijks in om samen met professionals hun persoonlijke kwaliteiten te ontdekken, in kaart te brengen en indien gewenst te voorzien van een passend carrière advies.

Voor werkgevers betekent dit dat zij snel en op maat de juiste kandidaten aangeboden krijgen. Onze werkwijze is open en transparant, waarbij iedere bemiddeling zal worden ervaren als een echte samenwerking!

Jouk op Linkedin

Volg HUMINT op onze Linkedin bedrijfspagina

Eveline van der Vlist

Ik ben Eveline van der Vlist, Senior IT Recruitment Consultant bij HUMINT.

Al tijdens mijn HBO opleiding Small Business & Retail Management is mijn passie voor recruitment en IT ontstaan. Na het behalen van mijn HBO diploma ben ik dan ook aan de slag gegaan in de arbeidsbemiddeling als IT Recruiter. Het grootste gedeelte van mijn carrière ben ik werkzaam geweest in de arbeidsbemiddeling als IT Recruiter / Senior Consultant en Vestigingsmanager.

Ik ben getrouwd en heb twee mooie dochtertjes gekregen. In deze periode heb ik voor mijn gezin gezorgd en had ik een parttime baan als eigenaar van een webshop. Dit was goed te combineren met de zorg voor mijn dochtertjes.

Sinds november 2017 ben ik werkzaam voor HUMINT. Bij HUMINT ben ik verantwoordelijk voor recruitment van Professionals. Het samenbrengen van vraag en aanbod, het creëren van de perfecte match en de begeleiding van de IT professionals naar de voor hun perfecte functie vind ik belangrijk en geeft mij energie!

Eveline op
Linkedin

Marjolein Hogendoorn

Mijn naam is Marjolein Hogendoorn, Business Support medewerker bij HUMINT.

Sinds Maart 2018 ben ik werkzaam bij HUMINT als Business Support medewerker. Ik beschik over een afgeronde HBO opleiding Verpleegkunde en ruim 8 jaar werkervaring in de zorg. Na een aantal jaren in de zorg te hebben gewerkt, heb ik twee prachtige zonen gekregen en ben ik tijdelijk uit het arbeidsproces gestapt om voor mijn gezin te zorgen.

Ik verricht werkzaamheden ter ondersteuning van de Recruitment consultant en het management.

Marjolein op Linkedin

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures van HUMINT? Maak een Job Alert aan en ontvang periodiek de nieuwste vacatures per email. Je kan direct solliciteren op jouw ideale vacature vanuit de mail. Toch de mailtjes niet meer ontvangen? Onderin elke mail staat een link om de alert stop te zetten.
Maak job search agent aan
Partner organisaties

SourceSelect is specialist in het bemiddelen van professionals op het gebied van ICT en Informatie Management

SourceSelect

Contact

Jouk Pols
06 - 18862171
joukpols@humint.nl

Eveline van der Vlist
06 - 13908317
evandervlist@humint.nl

Kantoor:
Riviumboulevard 27
2909 LK Capelle a/d IJssel

Postadres:
Ereprijs 23
2871 MZ Schoonhoven

© Copyright 2019 HUMINT, All right reserved.
Human Source Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close