HUMINT is per 1-2-2019 gefuseerd met SourceSelect en gaat verder onder de naam Human Source Group (HSG).

Traineeship op maat

HUMINT ontwikkelt Traineeships en begeleidt klanten en kandidaten op maat.

Kennismaking en onderzoeksfase

Wij onderzoeken per klant en kandidaat wat de behoefte is. U als klant heeft bepaalde wensen en eisen op het gebied van bijvoorbeeld persoonlijkheid, opleiding en technische ervaring. Een kandidaat heeft bepaalde wensen en eisen voor een nieuwe baan.

Een van de kwaliteiten HUMINT is dat wij zeer goed in kaart kunnen brengen wat de wensen en eisen zijn. Als dat helder is dan maken wij een kant en klaar traineeship waarbij het voor beide partijen duidelijk is welke stappen genomen gaan worden.

Selectie

Als wij samen alle wensen en eisen bepaald hebben gaan wij voor u aan de slag. Wij doen een zeer uitgebreide intake met de kandidaten, checken opleidingen en bieden het cv vervolgens bij u aan. Aansluitend kunt u bepalen of u een gesprek aan wil gaan.

Opleiding kandidaat

Op het gebied van inhoudelijke kennis van de kandidaat hanteren wij maatwerk. Er zijn kandidaten die al ervaring met het vakgebied hebben. Dit is natuurlijk ideaal. Samen met u kijken we of deze kandidaten nog een opleiding nodig hebben voordat ze gaan starten. Andere kandidaten hebben minder ervaring, maar wel de juiste persoonlijkheid, affiniteit en drive. Wij gaan dan met u in overleg welke opleiding het beste aansluit en wij zorgen ervoor dat de kandidaat opgeleid is als deze bij u start.

Begeleiding

Starters op de arbeidsmarkt komen in een nieuwe omgeving en moeten wennen aan de stap van het studentenleven naar ‘de echte wereld’. Tijdens het 1e jaar is goede begeleiding daarom enorm belangrijk. HUMINT zorgt voor een maandelijkse begeleiding van de kandidaat waardoor de kandidaat op een goede manier ‘landt’ in de organisatie.
Naast de persoonlijke begeleiding plant HUMINT in overleg met u evaluatiegesprekken tussen u en de kandidaat. Hier heeft u dus ook geen omkijken meer naar.

Wij ontzorgen u volledig in werving, selectie, opleiding en begeleiding.
Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures van HUMINT? Maak een Job Alert aan en ontvang periodiek de nieuwste vacatures per email. Je kan direct solliciteren op jouw ideale vacature vanuit de mail. Toch de mailtjes niet meer ontvangen? Onderin elke mail staat een link om de alert stop te zetten.
Maak job search agent aan
Partner organisaties

SourceSelect is specialist in het bemiddelen van professionals op het gebied van ICT en Informatie Management

SourceSelect

Contact

Jouk Pols
06 - 18862171
joukpols@humint.nl

Eveline van der Vlist
06 - 13908317
evandervlist@humint.nl

Kantoor:
Riviumboulevard 27
2909 LK Capelle a/d IJssel

Postadres:
Ereprijs 23
2871 MZ Schoonhoven

© Copyright 2019 HUMINT, All right reserved.
Human Source Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close